Onze diensten

Voegwerk, gevelreiniging en metselwerk

Bekijk onze projecten

De diensten van metselbedrijf Goebel in Nieuw-Vennep

Wij staan garant voor professioneel uitgevoerd metsel- en voegwerk wat uw gevel of ander object de juiste uitstraling geeft.

Metselbedrijf Goebel biedt een breed pakket aan diensten. Wij beschikken over een netwerk van betrouwbare partners, elk met hun eigen specialismen. Hierdoor kunnen wij de volgende werkzaamheden op professionele wijze uitvoeren:

  • Metselwerk
  • Voegwerk
  • Gevelrenovatie
  • Aanbouwen en uitbouwen aan een woning

Neem contact met ons op

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.

Metselwerk

Aan het metselwerk en voegwerk kunt u de geroutineerde vakman herkennen.

Kwaliteit en duurzaamheid staan bij ons hoog in het vaandel. Wij beheersen alle soorten metselwerk zodat wij altijd maatwerk kunnen leveren. Ook voor bijzonder metselwerk zijn wij de aangewezen partij. Zo verzorgen onze ervaren metselaars metselwerk op togen, trappen en tuinmuren.

Voegen

Voegen bepalen in hoge mate de uitstraling van een gevel.

Er zijn meerdere kleuren mogelijk en ook zijn er minimaal twaalf verschillende manieren om een voeg af te werken. Voegen zijn bedoeld om gevels te beschermen tegen weersinvloeden. Een correct aangebrachte en in goede conditie verkerende voeg beschermt de gevel tegen het doorslaan van vocht.

Vergane voegen worden door ons vervangen bij een gevelrenovatie. Afhankelijk van het soort voeg wordt deze of uitgehakt of uitgeslepen en vervangen door een nieuwe. Onze metselaars beheersen het aanbrengen van alle soorten voegen.

Gevelrenovatie

Uw gevel is het visitekaartje van uw woning of pand.

Voorkom aangetaste voegen

Een gevel staat bloot aan weersinvloeden en vervuiling door uitlaatgassen. Hierdoor verliest de gevel een frisse uitstraling. Ook het voegwerk kan aangetast worden waardoor vervanging noodzakelijk wordt. Het uitstellen van een gevelrenovatie kan de problemen verergeren waardoor u op termijn mogelijk voor hoge kosten komt te staan.

Neemt u dus vandaag nog contact op voor een vrijblijvende en objectieve inspectie van uw gevel.

Geef uw gevel zijn frisse uitstraling terug

Een vervuilde gevel reinigen wij onder hoge druk met koud water. Door onze ruime ervaring en vakkennis zorgen wij ervoor dat de gevel zijn oorspronkelijke uitstraling terugkrijgt. Mocht tijdens de inspectie blijken dat de voegen niet meer aan de eisen voldoen dan kunnen wij overgaan tot gedeeltelijke of gehele vervanging.

Langdurige bescherming d.m.v. van impregnatie

Ook voor het impregneren van een gevel bent u bij ons aan het juiste adres. Hierbij wordt een waterafstotende vloeistof op de buitenmuur aangebracht. Hierdoor ontstaat een beschermende laag wat binnendringen van vocht in de gevel uitsluit en de gevel langdurig beschermd tegen vervuiling en de ontwikkeling van mossen en algen.

Aanbouwen en uitbouwen aan uw woning

Naast metselwerk, voegwerk en gevelrenovatie verzorgen wij ook aanbouwen en uitbouwen aan een woning.

Wilt u meer leefruimte creëren in uw woning, dan is een uitbouw een goede keuze. Daarnaast kunt u ons ook inschakelen voor de bouw van een serre, schuur, tuinhuis of schutting.

Bij het bouwen van een aanbouw of uitbouw komen veel specialistische werkzaamheden aan de orde. Wij hebben de kennis in huis om u een compleet pakket te bieden. U krijgt nooit te maken met een wirwar van contactpersonen, maar heeft maar één aanspreekpunt wat een goede communicatie bevordert.